之前系旺角食过呢间,今次系我屋企附近开左间,紧系要试下好吾好食啦~吾系peak hour去既我地,自己同自己量左体温就自己行左入去揾店员,场内职员吾算特别多,但系都好快会回应我地既需求同埋收碗碟都好快东港城呢间同旺角果间个menu吾系一样,之前无见过有猪肋骨全日早餐,同埋价钱好似系比旺角既贵一点,一样既系场内既音乐感觉同环境吾系好衬?有点儿吵杂,加上呢间铺好开扬,同商场既客人既距离比较接近,只有木条装成既框框,没有玻璃,出面既声音会直接传入客人耳朵,例如我们进食途中对而既酒楼职员推果张金属制既台既吵杂声吸引左我地同隔离台既客人望过去。不过整体黎讲,系有cafe既感觉既。讲返野食方面,朋友叫既酱烧猪肋条窝夫全日早餐,我就叫左奥斯陆特选全日早餐,两个份量都好大,好够我地食,我地叫既系lunch set,所以有两碗餐汤,蘑菇汤感觉比较清淡,有食到蘑菇粒粒,有蘑菇味但是相对黎讲淡。ps猪肋条全日早餐系每日限量20份。朋友话个猪肋条好难切,不过食落都吾错,我同佢都钟意佢地既窝夫,糖浆自己落,食落好有蛋味,够实净,但是如果可以更香脆会更好(依稀记得上次旺角食既会比较香脆)薯条香脆好味,番茄酱可自行

朋友话个猪肋条好难切,不过食落都吾错,我同佢都钟意佢地既窝夫,糖浆自己落,食落好有蛋味,够实净,但是如果可以更香脆会更好(依稀记得上次旺角食既会比较香脆)薯条香脆好味,番茄酱可自行调节份量。香肠略为香脆会更好,煎番茄清甜,够厚肉,沙律都可以,鸡排略为普通。

饮品方面朋友叫左玫瑰咖啡,卖相好靓,饮落都可以。我既英式奶茶应该系因为冻既原因相对较淡茶味,奶同糖系根据自己既份量落。

总括而言,价钱相对同商场同类型既餐厅黎讲系贵了,要加一服务费,外卖自取好似有折,下次可以试试看外卖同堂食既分别。
酱烧猪肋骨窝夫全日早餐
奥斯陆特选全日早餐