2020-10-27
去完荃灣買嘢後就順便係個頭搵食啦!因為都買咗好多野,所以都想食平啲啲,就決定去食茶餐廳啦!呢度雖然係茶餐廳,但裝修比一般茶餐廳靚好多的,特別係牆上嘅壁畫!🥰❤️呢度嘅套餐分別有中式同西式的!而我哋就叫咗兩個西式晚餐,分別係美國安格斯肉眼扒同黑松露雜菌珍珠帶子意大利飯,因為跟餐叫特飲可正價減$10,所以我哋叫咗珍珠奶茶同蒟蒻奶茶!另外套餐仲跟餐湯的!以茶餐廳嚟講食物賣相都算幾靚的,肉眼扒肉嫩易切,以百零蚊嘅價錢來講,算交足功課!而個飯都好精緻的,味道泊得住某一些西餐廳的!最特別係有台式飲品飲!最後見到有好多人都點左份雞蛋仔甜品,而且每份都唔一樣,個賣相都幾靚的,原來配料係可以自選,難怪有咁多人食呀!正呀! 💛💛💛
💛💛💛