餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

2017-02-10 542 浏览
新春老闆請食晏,仲自己打去訂位雖然食過好多次,但今次老闆請,有人就豪叫啦!一行十六人分咗兩邊坐,叫咗︰小籠包(老闆話每人兩隻,所以叫咗8籠)每邊一個︰-砂窩雲吞雞(細)咕嚕肉茶薰乳鴿海鮮蛋白炒飯仲有一個炒麵同其他小食。食物依然有一路嘅水準。不過落單果位侍應就真係冇咩交帶。明明後期我地發覺細嘅雲吞雞唔夠一人一粒雲吞,同佢講咗加多一個細嘅,但到真係上菜都未番轉頭同我地講加咗未,要我地問先同我地交待已加,仲好醒咁由3個細轉咗1大1細添,話咁叫仲平啲添!又唔知關唔關呢個"好醒"嘅侍應事,小籠包最終都係嚟咗4籠(即係每人一隻)。 始終呢到叫"翡翠拉麵小籠包",啲小籠包真係有番咁上下質素,整體野食都算中上。今次最好食,因為有人請
新春老闆請食晏,仲自己打去訂位

小籠包(老闆話每人兩隻,所以叫咗8籠)

每邊一個︰-

砂窩雲吞雞(細)

咕嚕肉

茶薰乳鴿

海鮮蛋白炒飯

仲有一個炒麵同其他小食。

食物依然有一路嘅水準。

2017-02-01