2018-08-05 194 浏览
入到嚟見到好大疊落單紙,估唔到呢度都仲係用緊落紙嘅方式本以為呢間放題都係傳統個啲,食差唔多款式嘅野,估唔到俾我哋發現咗張cocktail/mocktail落單紙雖然選擇俾出面酒吧少好多,不過已經夠滿足我哋呢啲初入職場嘅小薯仔大家都好興奮想試下佢,而且睇落亦好特別三杯嘢飲嚟到,睇落有少少奇怪不過好彩飲落都OK橙紅色嘅tequila sunrise有果味,而且亦有出面飲到嘅漸層效果,酒味唔重,適合少飲酒嘅朋友藍色嘅vodka偏甜,相對上冇咁特別綠色嘅green seven好重薄荷味,應該都溝咗少少七喜三杯都帶俾我哋味覺上嘅衝擊可以叫哂佢同朋友一齊飲嘢食方面都好正,海膽軍艦好靚,又足料有好多瓣,而且每瓣都幾大塊味道咁鮮甜同creamy,香港人實鐘意食鰻魚壽司同帆立貝壽司都唔錯,飯好細舊,上面嘅鰻魚完整咁包住個飯,食落好滿足刺身拼盤都好豪華,三文魚刺身好靚好肥赤貝同帶子好新鮮爽口,而且份量唔吝嗇呢度啲刺身真係幾高質嘢飲幾特別,有呢隻士多啤梨味嘅蘆薈飲品個樣都幾靚,蘆薈又美顏,啱哂在座嘅女士不過可惜士多啤梨味有少少假最後呢個天婦羅都幾讚因為佢係一次過炸,然後逐檯上,所以真係熱辣辣,海老外脆內軟,
入到嚟見到好大疊落單紙,估唔到呢度都仲係用緊落紙嘅方式

大家都好興奮想試下佢,而且睇落亦好特別

三杯嘢飲嚟到,睇落有少少奇怪

不過好彩飲落都OK
藍色嘅vodka偏甜,相對上冇咁特別
綠色嘅green seven好重薄荷味,應該都溝咗少少七喜
三杯都帶俾我哋味覺上嘅衝擊
可以叫哂佢同朋友一齊飲

味道咁鮮甜同creamy,香港人實鐘意食

刺身拼盤都好豪華,三文魚刺身好靚好肥
赤貝同帶子好新鮮爽口,而且份量唔吝嗇
呢度啲刺身真係幾高質

不過可惜士多啤梨味有少少假

最後呢個天婦羅都幾讚
因為佢係一次過炸,然後逐檯上,所以真係熱辣辣,海老外脆內軟,茄子,南瓜,蕃薯仔,蟹棒,全都好滿意