2021-01-31 230 浏览
新年套餐有两款,今次就食好少少,试吓658嘅HANWOO HERE套餐!套餐份量十分之多,两个人食一定够饱。▫️前菜、炉边蛋同埋芝士粟米都系无限添加。▫️个摆盘好得意,牛肉放嘅位置系同部位匹配㗎。▫️大葱牛脷 - 牛脷十分好味,连埋啲葱一齐食,绝对冇膻味。正呀!▫️韩牛前胸肉 - 呢个位置口感比较实在,牛味比较重,唔错。▫️酱油霜降牛小排 - 牛之中最钟意食呢个,油花比较多,加上肉质比较软身,鲜嫩又多汁。正呀!▫️厚切黑毛和牛 - 油脂都几多,食落一啲都唔会韧,唔错!▫️墨鱼 - 都几厚切,可能我哋烧得唔好,有啲韧,比较难嚼。▫️鳗鱼 - 都几大条,烧起上嚟有啲难度,有皮𠮶边比较容易焦。肉质弹牙,如果有鳗鱼汁就一流啦。▫️韩式猪手 - 钟意食呢个,有少少肥,食落口感一流又有骨胶原,用生菜包住蒜片、大酱食,一流!

▫️
前菜、炉边蛋同埋芝士粟米都系无限添加。
炉边蛋&芝士
前菜

▫️
个摆盘好得意,牛肉放嘅位置系同部位匹配㗎。

大葱牛舌

▫️
韩牛前胸肉 - 呢个位置口感比较实在,牛味比较重,唔错。
韩牛前胸肉

酱油霜降牛小排

▫️
厚切黑毛和牛 - 油脂都几多,食落一啲都唔会韧,唔错!
厚切黑毛和牛

▫️
墨鱼 - 都几厚切,可能我哋烧得唔好,有啲韧,比较难嚼。
墨鱼

鳗鱼