2017-02-04 240 浏览
今个新年老妈子话唔想煮, 咁我同妹子就搅搅新意思, 系市区揾左呢间叫乐园既楼上餐厅BBQ, 烧野食, 因为地点就到洒阿妈个边既亲戚=)其实本来揾左几间, 一系新年无开一系就太贵, 而间就每位$238 任饮任烧, 可以由6:30PM烧到12PM, 时间多D, 同埋见D COMMENTS都系几好, 所以就BOOK 左呢间, 要下订$300, 当日可以退返订, 不过人数订左几多人就要收几多个人头钱, 就算人少左都要收返个个数, 所以如果有人临时黎唔到都几大获!! 要俾埋佢个份!!个晚得我地系拣烧野食, 其他枱食西餐, 所以个烧烤露枱我地系用洒既, 而室内都安排左 20人枱俾我地, 所以都算系可以两边坐下, 走动下, 食物方面, 其实都系大路野, 鸡牛猪, 丸类蔬菜个D, 腌得都入味同感觉几衞生几新鲜, 一盆盆包好, 调味料个D都几齐全, 最好食应该系牛肉串, 同猪颈肉, 猪颈肉用炭黎烧系好惹味同点烧都爽口弹牙, 牛肉串又系好香黑椒味同有肉味, 一口一粒, 唔洗烦! 饮品都系汽水个D, 不过佢呢度可以任带酒上黎都无收任何费用, 所以我地都无咩饮佢D汽水, 饮啤酒红酒多!如果想系市区方便烧下野食

如果想系市区方便烧下野食, 玩下, 呢度系唔错既选择, 不过可惜无K 唱!!
2017-01-31