2021-01-14 6035 浏览
超级有趣既一间餐厅!睇menu都有几多唔同选择,而且食物名都好搞笑。装修有些少怀旧风,但系同时又有好多好潮既装饰,好特别!可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面完全无失望既一个意粉!配料好简单,就系温泉蛋同明太子,但系呢个组合基本上都无得输。意粉既软硬度适中,调味亦做得唔错,够咸香得黎又唔会系死咸,可以吸引到唔大食既我食哂成个意粉。荞麦面沾鱼露配美利坚合众国草饲牛扒扒扒当日无荞麦面,所以换左芝麻酱乌冬。同事等左比较长既时间,问过店员,店员表示牛扒需要等耐少少。卖相唔错,有两块大虾片系面头,下面有好大量既沙律菜,旁边有牛扒,同埋细细兜既乌冬。牛扒本体肉质唔错,亦有几香既肉味。不沙律菜同淀粉质既比例唔太平衡,建议淀粉质既量可以加多啲。香蕉朱古力奶昔获同事好评。唔会太甜,奶昔有香蕉果肉系入面,朱古力味亦够。抹茶牛奶卖相靓~个杯好搞笑😆无额外加糖,只有抹茶同奶,岩哂我❤️不过抹茶粉比较难溶,建议上枱后就搞匀佢会比较好,唔系就会饮到好多抹茶粉粒粒。

可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面

荞麦面沾鱼露配美利坚合众国草饲牛扒扒扒

香蕉朱古力奶昔
获同事好评。唔会太甜,奶昔有香蕉果肉系入面,朱古力味亦够。

抹茶牛奶

2021-01-11