2019-07-20 46 浏览
麦乐鸡大家食咁多,我就唔同大家讲啦,等我主要讲下佢新出既汁啦。Honey Mustard: 如果你平时中意食subway honey mustard 既汁,你一定会钟意呢个,好香同埋都有重honey 味。Salted Egg: 呢个我都几期待,因为够新鲜嘛。 结果系,如果你唔钟意试新野,唔好试,因为佢只味唔系咁似你食其他salted egg 既食物咁,比较突别,但又唔系难食既。Lemon: 呢个系最易付令人接受同埋最啖味既选择,简单来说,就系有啖啖lemon 味,但唔重,质地相对亦比较稀。Red Bean Curd (腐乳):呢个系最重口味同埋质地系最‘杰’既一个,但我又好钟意wo!因为佢个腐乳味又做得几好几香!

外卖自取