饿住个肚去拜山,又冻又饿食左个几钟头风,一落返山马上要揾食!好几年前曾经系朗豪坊分店(已执)食过佢既炊饭,印象中一般,不过浓虾控既我见tea menu有呢个蜜糖芥末饺子配浓虾捞面$45,又好似唔错㖞🤤又饿又冻唔谂咁多,就一于试下!加$5重有黑糖热柠水,waitress系俾啲黑糖你自己落,柠檬好新鲜,因为督完超酸😂感觉即时增加好多维他命C🤣。落完啲黑糖成杯柠水带有淡淡黑糖香,好味!因为waitress话个捞面即整要等耐啲,等左十五分钟终于黎喇!面头有好多虾皮,虽然话捞,其实都算系汤面只不过少汤啲,汤有啲橙色既油,饮一啖😮😍系熟悉既喇沙味!几重虾味👍🏻食食下见到有啲喇沙酱原来未捞匀,重有啲煮到好淋既芽菜。饺子食落唔脆不过个馅几好食,入面有猪肉同椰菜,配料除左有饺子重有两块鸣门卷同粟米粒。卖单加埋一$50食饱饱都几抵!