2019-09-27 310 浏览
有時係尖沙咀都諗唔到食咩好, 而且有時唔想係商場食想幫襯小店, 就比我搵到呢間cafe啦!佢算係半開放式嘅餐廳, 唔算太細都坐得幾舒服嘅!呢度一定要每人叫一杯飲品, 所以我地就叫左一杯earl grey同一杯matcha latteearl grey上到就諗個杯係邊, 原來就係個底!呢個茶壺好靚呀!matcha latte就唔係好重綠茶味, 就普通啦!跟住我地叫左一個菠蘿雞肉藜麥沙律個碗有啲細, 有少少難撈不過個汁加埋其他野都好好食, 都幾清新跟住個pasta都到啦, 就係鮮雜菌菠菜忌廉長通粉!個賣相睇落有啲細同埋個意粉有啲腍煮得比較耐味道就普通跟住就到煙三文魚bagel都係普通, 無咩吸引地方3樣食物加2杯飲品都夠食嘅呢度大部分食物同飲品都係比較普通, 我未必會想再黎食, 因為只係一必水準, 最吸引人都可能只係佢嘅室內設計, 幾舒服又唔會坐到好逼, 好啱打卡嘅文青餐廳!

跟住我地叫左一個菠蘿雞肉藜麥沙律
個碗有啲細, 有少少難撈
不過個汁加埋其他野都好好食, 都幾清新

跟住個pasta都到啦, 就係鮮雜菌菠菜忌廉長通粉!
個賣相睇落有啲細同埋個意粉有啲腍煮得比較耐
味道就普通

跟住就到煙三文魚bagel
都係普通, 無咩吸引地方

3樣食物加2杯飲品都夠食嘅
2019-08-17