2017-10-21 108 浏览
旺角,一向都系多人多到寸步难移,膊头掂膊头。加埋行人专用区嘅落力表演,真系嘈上加嘈,所以我哋成日都话唔去旺角。不过,硬系总会有唔同嘅原因去旺角,今次就系同M佬去楼上铺买波鞋,买完逼完,就梗系要食饭啦!为咗远离人群,我哋行咗去好景商场睇下有咩食。行下行1,见到呢间Coffee Jobs感觉唔错,楼底高,光猛舒服,有种文青气色渗紧出嚟。蒜香牛油鸡翼好肚饿,食𠮶小食先。热辣辣新鲜炸起,外皮松化,牛油味浓郁,加埋上面嘅蒜蓉,真系锦上添花。不过𠮶衰佬食完,特登喷啲气畀人闻啰!麻酱挪威三文鱼蕃茄阔条面放面嘅三块三文鱼非常厚身,煎得啱啱好,外皮香脆,最重要系里面仲嫩滑多汁,入口好香香草味,腌料一啲都唔马虎,正。阔条面好有口感,每条都有香浓嘅蕃茄麻酱,非常开胃。德国咸猪手配薯角哗!只猪手真系好大只,隔离枱都望住我哋。外皮烧得好香脆,入面嘅猪手肉汁丰富,入口嫩滑。配埋炸到金黄嘅薯角,真系Perfect match。饮埋杯灯胆橙汁,真系好满足。(记住Like同Share畀朋友)

德国咸猪手配薯角

饮埋杯灯胆橙汁,真系好满足。
橙汁

(记住Like同Share畀朋友)
2017-10-20
等候时间
5 分钟 (堂食)
橙汁