2008-02-22
我前幾日生會係道搞當晚我約埋D舊朋友同我慶祝日生開頭諗住去BBQ,又好似好熱氣,SO去左食自助餐\,旦又要唔好搵D咁貴=-=咁貴冇人肯黎陪食,SO又要平又要多野食五月花算OK,我睇個你地之前D POST我先去,第一,上菜真係好快,KICK完D紙仔,2MIN內有刺身上,(快過大X保九倍)成晚刺身係唔好可忽視的一樣野,三文魚太細舊,旦味道OK,係D八爪魚變變地(唔好叫)..其它好正常,放心(75分)第二,火鍋,我勸大家唔好要會好D,因為火鍋D宋料麻麻.D丸都麻麻,食左火鍋會快D飽,令你食唔到其它野!(70分)第三,壽司,任食都有咁既水準,真係唔錯,SO一定要叫,雖然外觀叉少少,旦係你好食,拍得住D(元乜元物)(80分)第四,小食都OK旦唔好其待咁高,真係可以接受既楷段,不過不失(65分)第五,間野真係好迫...唔係太細間鋪.....旦坐得唔係幾舒服鋪(65分)第六,我本新訂左位,SO去到唔洗等,如果你未到佢\地仲會打比你地會唔會到,因為果日我去門口問個晝飛小姐時,佢\就係剛剛打緊比我,真搞笑,服務OK既(80分)整體上黎講,直得一去,又平,八個人去都係hk$1,006埋單(九點半後)星期一
當晚我約埋D舊朋友同我慶祝日生
開頭諗住去BBQ,又好似好熱氣,
SO去左食自助餐\,旦又要唔好搵D咁貴=-=
咁貴冇人肯黎陪食,SO又要平又要多野食
五月花算OK,我睇個你地之前D POST我先去,
第一,上菜真係好快,KICK完D紙仔,2MIN內有刺身上,
(快過大X保九倍)成晚刺身係唔好可忽視的一樣野,
三文魚太細舊,旦味道OK,係D八爪魚變變地(唔好叫)..
其它好正常,放心(75分)
第三,壽司,任食都有咁既水準,真係唔錯,SO一定要叫,
雖然外觀叉少少,旦係你好食,拍得住D(元乜元物)(80分)
整體上黎講,直得一去,又平,八個人去都係hk$1,006埋單(九點半後)星期一晚,我同我老婆平時去食女人街食d壽司都四百幾五百落樓=_=SO堅直得一試^__^
報告完畢,謝謝
張相KB太大上載唔到~_~