2018-01-17 117 浏览
好耐冇食放题lu,难得今次夹齐人,当然系擦餐劲嘅啦!今次拣咗旺角嘅御满屋食放题,食完餐劲嘅,仲可以去对面雅兰行街买衫添,好方便!😘我地叫嘅烧羊架嘅嘅肉好林,唔痴牙,个个都钟意食,我哋总共encore 咗几次!😃炸天妇罗都相当唔错,😏我哋总共叫咗好几份天妇罗虾🦐,南瓜天妇罗同蟹棒天妇罗,天妇罗虾好大只,南瓜天妇罗好甜,蟹棒天妇罗唔太大件,两口啱啱食得晒。仲有任饮嘅梅酒🍾tim,初时系朋友睇错以为系酸梅汤,倒左一大杯,后尾先知系酒⋯⋯硬着头皮咁饮晒佢,点知饮饮下,佢又话几好饮,天气冻冻地啱晒暖身。同埋饭后点可以唔食啲水果呢?!我哋拣咗烧菠萝🍍烧菠萝好甜,冇乜渣,同埋唔鞋口,真系好健康呀!

烧羊架

天妇罗