2012-10-22
今日同朋友一行8人嚟牛陣食“癲拿”,可能8 人檯要等比較耐,都差唔多等半個中⋯⋯我地叫咗$168 豚骨湯⋯⋯(姐姐介紹嘅)跟住牛肉都嚟埋.牛肉睇落去鮮紅色,唔太肥,又唔太鞋啵,口感唔錯,另外會送埋豬肉一份,豬肉有D太肥,有D又太瘦,不過瘦個隻較爽口,好食D配菜方面, 有魚啦, 豆腐啦,魚旦,豬肉丸,十幾種瓜菜 ,仲有我至愛嘅金菇同皇帝菜比我係咁食,呢個餐好就好在有埋汽水任飲,食火鍋點可以唔飲汽水呢食到咁上下,有個哥哥拎張單埋嚟話仲有十幾分中時間,我地一聽到呢句即刻仆出去畢雪糕啦,排晒長龍好多人呀,鬼叫係Haagen Dazs任食咩,雪糕硬咗D,但D口味都幾特別⋯⋯有焦糖味,有燉旦味,有比利時朱古力,仲有士多啤梨芝士餅Tim服務方面,都OK至少都主動問我地要唔要加牛肉,幫我地加湯加茶總括嚟講算唔錯,不過下次一定記得要訂檯,唔係有排等
總括嚟講算唔錯,不過下次一定記得要訂檯,唔係有排等