2021-10-28
大喜屋一向是我喜歡的放題店🤩上菜快、食材新鮮,最重要係好多區都有分店好方便🌸旺角店舖坐得舒服。自助區好豐富👍🏼有軟糖、湯水、甜品、飲品同雪糕等等。炸物仲有大光燈照住, keep住熱辣辣雪花肥牛鍋肥牛嫩滑肉味濃,肥牛沾上新鮮蛋黃更加香滑。一定要加單再點,上菜的速度亦非常迅速!刺身 刺身拼盤上款速度快!有各式各樣的刺身,我就點了三文魚(厚切肥美😋), 甜蝦(彈牙爽口!)還有北寄貝、帶子、象拔蚌!正常水準👍🏼😆極上花膠盛宴 花膠大大隻,咬落煙韌!骨膠原滿滿😚有娃娃菜、冬菇作配搭,更能減膩🌸壽司芥辣八爪魚-- 爽口嘅八爪魚,芥辣使八爪魚嘅鮮味更加特出。辣味三文魚-- 肥美三文魚嘅魚油香加少少辣味配料,冇得頂👍👍 香蔥拖羅壽司-- 蔥花粒夾在拖羅蓉中,整件拖羅壽司更清香鮮甜。左口魚邊壽司-- 必點之選,魚油滲進每粒壽司飯,左口魚味道大爆發。手卷海膽手卷的海膽新鮮,有淡淡的海水味😌另外三文魚籽手卷也不錯🌸雞軟骨串、炒牛粒粒同其他熟食一樣都幾好吃,高質
雪花肥牛鍋
刺身
極上花膠盛宴
壽司
芥辣八爪魚-- 爽口嘅八爪魚,芥辣使八爪魚嘅鮮味更加特出。
手卷
雞軟骨串、炒牛粒粒同其他熟食一樣都幾好吃,高質