2018-07-09
今日和朋友去一樂食早段放題,上到去感覺環境好舒適好乾淨,裝修好特別,侍應招呼我們坐半 弧型設計卡位,再問我地會唔會加$48追加蠔,咁抵緊加啦,D蠔真的好鲜甜,好彩有加,除此,食物上枱速度快得很,真係無空檔時間令你覺得飽,食呀食呀,好滿足呀🤭晚市放題即送😍北海道噴火灣珍寶帆立貝1只👏自選即開3款磯燒方法烹調👍仲可追加💪加$48任食空運🛩到港直送生蠔 (全枱客人計)首先立即叫生,每隻望落去都白雪雪滑lulu,洗得好乾淨,食落仲好鮮甜😙然後出去大大嘅飲品櫃揀野飲,再叫刺身,手卷, 壽司飯等擺設绝不馬虎,刺身厚薄度切得刚好,壽司飯一粒粒带醋味軟绵綿食過不停😋跟住有送嘅磯燒帆立貝,再點些熟食,有串燒,蒸蛋,天婦羅,酒煮蜆,軟殼蟹,馬拉盞通菜,牛油粟米,海鲜粥等等……最後點了些甜品有炸鲜奶和炸榴槤球作完滿结束,好飽,其實出面有甜品櫃和雪糕櫃,但巳经食唔到咁多,唯有下次再戰一樂時再食過,雪糕有我最愛嘅movenpick士多啤梨味😍太多野食了,不能放哂上黎
晚市放題即送😍北海道噴火灣珍寶帆立貝1只👏
自選即開3款磯燒方法烹調👍
仲可追加💪
加$48任食空運🛩到港直送生蠔 (全枱客人計)
然後出去大大嘅飲品櫃揀野飲,
再叫刺身,手卷, 壽司飯等