餐厅: Dada Bar + Lounge
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-03-23 2458 浏览
朋友推介,话逢星期二会有驻场歌手表演,可惜当日歌手病左,无得听第一次黎呢度,喺条街揾左一阵先揾到,原来系酒店入面嘅Bar 喺门口犹豫左阵先入去入到去,里面装修几华丽,有水晶吊灯,假火炉,绒布窗帘等,但忘记了影相,环境好舒适,比较宁静,同我原先谂嘅酒吧好唔同大约七八点左右都无乜人,好似系Happy Hour时间,我地各自点饮品,红白酒同啤酒有买一送一,可惜我唔好饮酒,小食花生任添,服务好好之后我地叫左炸鸡,三文治,味道唔错,但份量偏细,可能系酒店酒吧,价位都比外面酒吧高,但地方胜在安静,好适合放工休息下大概九点几左右开始有其他客人鱼贯入场,但普遍倾向斯文,唔会造成滋扰,轻轻松松度过和谐嘅时光

第一次黎呢度,喺条街揾左一阵先揾到,原来系酒店入面嘅Bar
喺门口犹豫左阵先入去