2022-10-19 115 浏览
行到咁上下想揾间气氛宁静嘅餐厅relax下,响网上揾到呢间小店食评唔错,就即管去试试啦🌟法式甜酒西班牙杜洛克猪肉眼扒配南瓜酱🌟上碟嘅时候,店员话猪肉眼扒大概7-8成熟,初头我都担心会太生,点知食落囗系外爽内软,仲保留到肉眼嘅原汁原味,点埋佢嘅南瓜蓉仲带出清甜嘅味道,配菜嘅薯蓉入面仲有薯仔粒同粟米粒,完全唔漏仲好有囗感👍🏻🌟芝士玫瑰汁海虾烩意大利饭🌟估唔到外表平平无奇意大利饭,食落囗有浓浓嘅芝士味之余,仲有玫瑰回香嘅感觉,对于一向漏嘅意大利饭,呢个配搭绝对唔会有食到滞嘅感觉,而海虾亦煮得恰到好处,唔会有梅烂感觉,仲好爽囗😁🌟火魔醉蚬🌟呢个超惊喜,上枱前,店员叫我地稍为向后然后点火,阵阵香味飘出,蚬肉仲涨卜卜,加入类似泰国青酱同蒜片,微辣仲非常惹味,配白酒一流👍🏻👍🏻另外餐汤都好好饮,menu其实在太多选择喇,下次一定会再去试埋其他🥰

🌟法式甜酒西班牙杜洛克猪肉眼扒配南瓜酱🌟

🌟芝士玫瑰汁海虾烩意大利饭🌟