2020-05-10 645 浏览
第一次食蚝站系年几前TST分店食,印象唔错,所以想母亲节去食多次,但而家疫情同限聚令关系,更系提早食啦,加上佢系open rice订有7折优惠,咁就即book la!前一日我仲特登打去confirm,但职员话当日先有人联络我地,而家confirm唔到⋯⋯⋯咁算啦~到左当日,佢下午先打来话call左清洁公司来大清洁,所有预约取消,其实都几火下。因为应承左妈咪,所以即刻自己再book过,即book青衣呢间⋯睇过其他评语,其实都好似麻麻地,心谂最后一次机会去试⋯Book完我自己再打去confirm,ok左,系个男同事听既,佢既态度几好,仲话「今晚见啦🙂」去到食,主要有个短头发中年女人service 我地,态度好好,有推介我妈食生蚝(我地唔钟意食生蚝,得呀妈食),呀妈话试左先,来到2只话比较细仔,但试完话好鲜甜好好食,跟住追加🤓好彩过程食得开心既~食到唔记得影相~叫左:👍🏼猪手👍🏼卡邦尼意(好好食)😊pizza🙂啤酒薯条🙂生蚝🙂几杯野饮最紧要呀妈满意,食完楼下巴士站走,交通放便

好彩过程食得开心既~食到唔记得影相~叫左:
👍🏼猪手
👍🏼卡邦尼意(好好食)
😊pizza
🙂啤酒薯条
🙂生蚝
🙂几杯野饮
最紧要呀妈满意,食完楼下巴士站走,交通放便

2020-04-29
庆祝纪念