2018-12-14 304 浏览
睇个名以为系中餐厅,但哩间餐厅本身吸引我的除了本身评价不错,最特别之处一定系个menu,每一道菜个名都别有心思的,首先系“今日的汤”系龙虾汤,好重龙虾味,入面有2只虾好入味,餐包够软身,食得出系餐厅自己整的,跟住我点的“阿蟹肉同埋蟹膏你想点呢?(Crab Meat & Crab Butter Penne)”,好香蟹味,有点creamy但不会觉得好“漏”,好食!! 然后系老公点的“狂揼牛肉汉堡(Joy Food Beef Burger)”,首先只菇本身已经好juicy,再加埋啲芝士汁真系好正,而个汉堡扒老公话有啲 韧,但我觉得够哂“林”,系好味的,薯条并唔系薯条,而系蕃薯条,甜甜地唔洗点茄汁已经够味,意外地好味,饮品方便我点的普通热朱古力,一饮就知唔系吉百利或三花牌,而系可可味较重的靓野,唔会劲甜,不过自己比较喜欢奶味再重啲朱古力,而老公点的Black Forest(覆盆子朱古力),我自己由于对朱古力奶好有坚持所以平时唔会叫有其他成份的朱古力奶,哩杯系臭牛点的所以即管试下,竟然有惊喜,真系好似饮整黑森林蛋糕而又一啲都唔过甜,比想像中好味!! 间餐厅装修得几靓,啲餐具都好有心思,老板同其他员工都好nice,值得再嚟食!!
今日的汤:龙虾汤
狂揼牛肉汉堡
阿蟹肉同埋蟹膏你想点呢?
覆盆子朱古力(冻)
朱古力(热)
2018-12-14
今日的汤:龙虾汤
狂揼牛肉汉堡
阿蟹肉同埋蟹膏你想点呢?
覆盆子朱古力(冻)
朱古力(热)