🍕出名无咩好食嘅马鞍山,估唔到都比我地揾到一间好正宗嘅韩国炸鸡Pizza餐厅😍而且味道都好正宗呀!入到去见到啲店员姐姐都好热情,环境都好有韩国feel呀,仲一路播住好hit嘅韩文歌,真系好似飞咗转韩国咁🤣讲返啲野食先!入到嚟梗系要叫炸鸡pizza啦!我地只系叫咗几样野食,但份量原来都好多,差啲就食唔晒😂哈哈!🍕韩式烤肉pizza🍕原来呢个Pizza 都几大个,个底系韩式bbq酱,咸咸甜甜,入面有牛肉,青椒,韩国火腿同埋黑橄榄,上面仲有好多芝士,配埋一齐好夹呀!个饼底仲好松脆,一定要趁热食呀!叫pizza 仲会送汽水同埋小食,好抵食!🐤五味炸鸡🐤分别有,双重芝味,经典原味、蜜糖芥末、特色甜辣同埋洋葱蛋黄酱,一上枱就好surprise,个摆盘好靓,一盒有齐咁多个味,好正呀!而且炸鸡炸到脆卜卜,入面仲好juicy,五个味都好好味,我最钟意双重芝味,超多芝士粉😍🧀焗芝士年糕🐟呢个芝士年糕真系好正宗韩国风味,个酱好浓味好够辣,入面仲有鱼饼同埋紫菜粉丝脆条,全部都好入味好惹味,大推!😋🧀芝味脆条🥖呢个脆条炸到脆卜卜,咬落去有拉丝效果,配埋汽水真系好爽呀!推荐指数:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

🍕韩式烤肉pizza🍕

🐤五味炸鸡🐤

🧀焗芝士年糕🐟

🧀芝味脆条🥖
呢个脆条炸到脆卜卜,咬落去有拉丝效果,配埋汽水真系好爽呀!

推荐指数:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
  • 五味炸鸡