2019-09-20 486 浏览
认真,黎之前完全冇谂过d嘢食咁掂!系朋友话好食,咁啱又系荃湾做完嘢放工,就行咗过黎试吓!7点半度去到,开闸冇耐,未系多人!成间铺直头系bar黎,好多嘢玩,笃波,射飞标,酒game, 可以问staff借!三五知己饮番杯chill 吓,真系一流!今次饿住肚黎,主力食嘢!牛扒: 10oz, 好大旧,嗌medium啱好,个人觉得唔搽牛油好食d,食到牛嘅原味!跟牛扒沙律: 最有惊喜绝对系呢碟沙律,睇落好普通,d黑醋令到佢upgrade 咗几廿倍!唔系平时食开果d,系冇流动性杰身果d,中意食黑醋嘅人应该明我讲咩🤣!生虾: 辣,好辣!好味就真,但食唔得辣请回避!鱿鱼: 炸得脆身,炸粉又唔厚,好味!避风塘鸡亦: 避风塘味就唔系咁够,但鸡亦好大只,又唔多肥膏,都ok!明太子意粉: 好多虾同鱿鱼,意粉好creamy, 香草味稍重,同明太子都几match! 总括黎讲,有惊喜,好食之余,环境都几好,嘢食选择多,酒精饮品,非酒精饮品都有好多选择,一定会再帮衬!

今次饿住肚黎,主力食嘢!

生虾: 辣,好辣!好味就真,但食唔得辣请回避!

鱿鱼: 炸得脆身,炸粉又唔厚,好味!

2019-09-18
用餐时段