2024-03-14 354 浏览
餐廳環境好有異國風情,用咗湖水綠同深藍色,好有格調。非常適合聚會或者慶祝嘅餐廳。Juicy Lobster Rice 今次係兩個人食飯,叫咗個龍蝦飯,上枱係一個熱辣辣嘅鐵盆裝住好新鮮嘅龍蝦,感覺有少少震撼,睇落個飯已經覺得好Juice,滿滿嘅龍蝦汁包晒啲飯。龍蝦肉質好彈牙,以鮮嫩的龍蝦肉和綿密米飯為基礎(唔係好硬嘅口感),呈現鮮嫩多汁、飯粒入味,超級推介!做得出色嘅一道餸Iberico Ham原本係好鍾意食ham, 見係Iberico Ham 更係要order! 但係食落有啲失望,唔知點解有浸油益味~ 上面四條餅乾仔,捲埋一齊食係幾好食。octopus with potatoe佢有兩種八爪魚選擇,今次我揀咗切開一件件 ;估唔到反而係墊底既薯仔片有驚喜,簡單嘅烹調,薯仔好甜,又唔會腍散。 八爪魚正常發揮。見門口有個好靚嘅Bar, 所以試咗佢哋嘅Cocktail.呢兩杯還好,可以再做多少少功課先order

Juicy Lobster Rice

Iberico Ham

octopus with potatoe

見門口有個好靚嘅Bar, 所以試咗佢哋嘅Cocktail.
呢兩杯還好,可以再做多少少功課先order

2024-02-23
庆祝纪念