和栗蒙布朗 (必食推介~)本身对栗子唔好喜好👀有得拣未必会拣有栗子嘅野食🤣但嚟呢间cafe之前做咗功课嘅我知道呢个栗子甜品好多人like就点都试下🤓佢嘅制作过程好得意 成个过程好似整免治猪肉咁🤣食落以为成个都系栗子会好济 点知一切开 入面系云尼拿雪糕🫶🏻哇估唔到可以咁夹🥰一啖栗子一啖雪糕摆入口 啲雪糕令栗子无咁济 而食落都觉得雪糕唔系cheap cheap雪糕嘅味道😆我就咁食个雪糕 都觉得好好食!粟子亦都真系好浓味😂如果一个人食应该会济🤣🤣🤣同埋同埋个脆脆底都好好食 overall好夹好正🫶🏻.原味卷蛋 啊呢个都好好味😍蛋糕口感好好食 入口即溶嘅感觉 加埋啲cream 一流🥹🫶🏻而且成件事好食得嚟又唔会死甜 由于太软属 食完真系想自己一个食多旧🐒🤣.焙茶鲜奶 焙茶味足!拉花加分!🥰.抹茶豆乳 ($45)同伴呢杯应该都不错 都唔系死甜!但都系应该冇甜品咁特别😚
和栗蒙布朗 (必食推介~)
和栗蒙布朗

焙茶味足!拉花加分!🥰
焙茶鲜奶

抹茶豆乳 ($45)
同伴呢杯应该都不错 都唔系死甜!但都系应该冇甜品咁特别😚
和栗蒙布朗