2019-10-27 617 浏览
拍拖周年纪念, 老公带我食好野~今晚来到食西餐, 佢拣左中环既AMICI~我地散叫左好多野食, 一坐低先黎餐包, 整成香草芝士薄饼,配上黑醋橄榄油, 好特别呀!然後来盘生蚝, 粒粒都新鲜又肥美鲜甜, 正~~之後黎个蟹饼, 入面啖啖蟹肉, 鲜甜~~叫左2个汤, 龙虾汤、磨菇汤;龙虾汤味道浓郁, 而且入面真系有龙虾肉, 爽口弹牙; 磨菇汤入面亦有浓浓既磨菇味, 唔错!之後叫左 Seafood Bouilabaisse, 法国出名既马赛鱼汤~~卖相几靓, 饮落汤又够热, 连入面既鱼都鲜甜+啖啖肉, 值得一试~另外一个MAIN 叫左大闸蟹手工意大利面, 意大利面有2种颜色, 食落爽口~入面既蟹肉份量好多又CREAMY, 仲有D 蟹子点缀下,靓.最後当然要留肚食CREME BURLEE 啦, 佢系姜味咖, 好FRESH~~
拍拖周年纪念, 老公带我食好野~
今晚来到食西餐, 佢拣左中环既AMICI~
然後来盘生蚝, 粒粒都新鲜又肥美鲜甜, 正~~
之後黎个蟹饼, 入面啖啖蟹肉, 鲜甜~~
叫左2个汤, 龙虾汤、磨菇汤;

2019-10-21