2023-11-06 239 浏览
‼️ 抵 食 刀 削 面 ‼️•① [ 猪 颈 肉 + 金 沙 骨 热 拌 刀 削 面 ]|份量很多,可以选择不同辣度。而且加埋好多唔同嘅酱捞埋非常惹味(〃ω〃)猪颈肉和金沙骨也可以捞埋麻辣酱食。金沙骨啖啖肉,值得一试。|𓋪7.5/10·② [ 猪 软 骨 热 拌 刀 削 面 ]|比起其他小食,会觉得猪软骨冇咁好食,因为有啲韧👉🏻👈🏻 |𓋪 7/10·③ [ 花 雕 醉 鸡 ]|鸡腌得很入味,而且鸡味亦很重。|𓋪7/10铭兴山西刀削面 (和丰行) (旺角)旺角砵兰街120-122号和丰行地下A号舖 #hongkongfoodies #香港 #香港食物 #香港美食 #food #hongkong #foodie #hk #hongkongfood #hongkongfoodblogger #yaumatei #yaumateifood #油麻地 #油麻地美食 #大角咀 #大角咀美食 #大角嘴 #大角嘴美食 #taikoktsui #TST #tsimshatsui #tsimshatsuifood #tsimshatsuieats #尖沙咀 #尖沙咀美食 #尖沙嘴美食#TST #tsi
‼️ 抵 食 刀 削 面 ‼️

① [ 猪 颈 肉 + 金 沙 骨 热 拌 刀 削 面 ]

|份量很多,可以选择不同辣度。
而且加埋好多唔同嘅酱捞埋非常惹味(〃ω〃)
猪颈肉和金沙骨也可以捞埋麻辣酱食。
金沙骨啖啖肉,值得一试。|
𓋪7.5/10
② [ 猪 软 骨 热 拌 刀 削 面 ]

𓋪 7/10
③ [ 花 雕 醉 鸡 ]

|鸡腌得很入味,而且鸡味亦很重。|
𓋪7/10

铭兴山西刀削面 (和丰行) (旺角)
旺角砵兰街120-122号和丰行地下A号舖

#hongkongfoodies #香港 #香港食物 #香港美食 #food #hongkong #foodie #hk #hongkongfood #hongkongfoodblogger #yaumatei #yaumateifood #油麻地 #油麻地美食 #大角咀 #大角咀美食 #大角嘴 #大角嘴美食 #taikoktsui #TST #tsimshatsui #tsimshatsuifood #tsimshatsuieats #尖沙咀 #尖沙咀美食 #尖沙嘴美食#TST #tsimshatsui #tsimshatsuifood #tsimshatsuieats #尖沙咀 #尖沙咀美食 #尖沙嘴美食