长沙湾呢个地区我相对地比较少黎,但无谂过原来呢度隐藏住一间咁高质数既餐厅。黎到已经比佢既门口吸引住,大大只fifty fifty 已经非常抢眼,红色既砖墙配上黑色既窗框,充满住英伦风格😍😍原来星期一至五12点9前谁座同付款,会有8折优惠😱😱门口亦都好细心摆放左餐牌,可以比食客睇到有咩食。用唔同眼色笔去写,清晰又易睇👍🏾👍🏾👍🏾餐厅入面摆放左好多充满既小摆设,灯光既颜色又非常柔和,令到整间店铺都充满特色。坐位非常宽敞,而且入面播住歌,令人好舒服写意😌😌,岩哂三五知己黎轻松闲聊😉我2点半左右黎到都仲有午餐食,而且价钱都系$50蚊起,有主菜、野饮同餐汤。下午茶仲更加抵食,$28有主菜同野饮,如果跟餐加蛋糕都只系$10蚊😱😱😱😱😱望完餐牌,谂左一轮之后,我最后叫左个all day breakfast食。入面有炭烧猪鞍架,蕃茄,炒蛋,沙津菜,烟三文鱼,大啡菇同手工面包真心觉得呢个早餐好抵食👍🏾👍🏾块猪鞍非常之大块,同自己手掌差唔多大😱食落有阵阵炭烧香味,肉质非常软腍,咬落口非常juicy🤤🤤🤤,食完好想再encore🧟‍♀️🧟‍♀️而大啡菇好香菇味,而且非常之大件,入口亦都好juicy🤤🤤野饮我叫左
原来星期一至五12点9前谁座同付款,会有8折优惠😱😱
All  day  breakfast
真心觉得呢个早餐好抵食👍🏾👍🏾

而大啡菇好香菇味,而且非常之大件,入口亦都好juicy🤤🤤

鲜奶香芋

野饮我叫左杯鲜奶香芋,面头拉左花,饮落去第一啖好香鲜奶味,啖啖既香芋味随即出现,一d都唔会觉得”流 “😄😄

整体黎讲,呢间餐厅非常高质数,我一定会再番桌🤤🤤🤤🤫🤫
2018-10-10
用餐时段