2021-01-07 393 浏览
周不时都会想食下burger🍔星期六谂住行下市集就顺便去依间bookmark佐一排既小店💛位置唔算好多 位同位之间都有适当嘅距离所以weekend既三点度都依然要排队喔~.小店有8款足料burger可以简🍔多数都系以美式手打牛肉为主😍全部都好吸引🥲排佐咁耐简足咁耐要食乜可以加$18转set有沙律🥗或薯条🍟同汽水🥤另外仲有啲邪恶小食,沙律同热狗可以简~.▫双重芝士牛肉汉堡🍔 $52😋👍🏻:👅👅👅👅.8/5分店员上菜嘅时候会比张纸for包住黎食~两块半溶芝士🧀趴佐系度🤤 一咬d肉汁就喷晒出黎🙈🙈🙈牛味好香浓 食得出手打既feel 油脂比例岩岩好 劲邪恶🤭再夹住啲蕃茄🍅 红洋葱🧅 罗马生菜🥬 层次感upup 可以中和返唔会过腻🙆🏼‍♀️仲有!!个外脆内软既包包~超好咬😚 唔会太脆又唔会太硬 岩岩好💛系我钟意既质地🥰.▫邻居汉堡🍔 $62😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分食完就知道呢个点解系主打🤤🤤因为呢个真系超级巨型😂 我成只手系拎唔晒架啰好无~ 咬一啖跌一旧劲呢Hea🥲 配料主要系多咗烟肉蘑菇同菠萝🍍简直系最强配搭🥰 尤其是菠萝好fresh既酸甜感 更加突出到肉扒既牛味系几浓厚🤤🤤 juicy度再介
周不时都会想食下burger🍔
星期六谂住行下市集就顺便去
依间bookmark佐一排既小店💛
位置唔算好多 位同位之间都有适当嘅距离
所以weekend既三点度都依然要排队喔~

小店有8款足料burger可以简🍔
多数都系以美式手打牛肉为主😍
全部都好吸引🥲排佐咁耐简足咁耐要食乜
可以加$18转set有沙律🥗或薯条🍟同汽水🥤
另外仲有啲邪恶小食,沙律同热狗可以简~

▫双重芝士牛肉汉堡🍔 $52
😋👍🏻:👅👅👅👅.8/5分
双重芝士牛肉汉堡

店员上菜嘅时候会比张纸for包住黎食~

▫邻居汉堡🍔 $62
😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分

食完就知道呢个点解系主打🤤🤤
邻居汉堡🍔

配料主要系多咗烟肉蘑菇同菠萝🍍简直系最强配搭🥰 尤其是菠萝好fresh既酸甜感 更加突出到肉扒既牛味系几浓厚🤤🤤 juicy度再介lv🤤 一路食一路滴汁🙈 完全无dry感!

$18 配双色薯条🍟x汽水🥤
😋👍🏻:👅👅👅👅.8💛/5分
一场嚟到点可以唔试埋佢个双色薯条🍟
其实我觉得都几抵加😚
除佐普通嘅薯条之外仲有我至爱既蕃薯条💛
平时一定要取舍 终于可以孖住食🤭
蕃薯味好重大满足🤤 好香脆热辣辣~
就算热气我都要食晒佢!!😈
总结,所有食物都系即叫即做🙆🏼‍♀️真系新鲜热辣🤤仲要我哋坐喺厨房附近系咁听到煎肉扒𠮶种滋滋声🥺我哋一路食一路系咁话好味🙈依个价食到依个质素我真心赞叹🥺仲要真系劲足料食到好饱🤤我太迟发现你了!!大满足💛
  • 邻居汉堡