年三十同屋企人开大餐 又懒得煮😍就买咗呢间想食好耐既外卖烤鱼套餐 外卖自取有七折㗎🥰去到拎外卖先知份量比想像中多 性价比好高 好彩拎咗㗎小车车😂不过门市都比较多人 最好提早落单!🐟烤鱼套餐(江团鱼 2-3人) $558烤鱼用锡纸容器装住 一只手拎住好轻松 店主教我地屋企有明火或者gas炉可以直接加热 方便快捷!我哋叫咗酸菜口味 一开始拎上手𠮶阵汤底同鱼系分开 汤底唔会令到条鱼淋晒 江团鱼有成个盘咁长 3个人都食唔晒😍鱼肉嘅份量好多 厚肉少骨 足足有两斤 皮香肉嫩又冇腥味 咬落啖啖肉 酸菜口味一流 里面仲有豆卜、莲藕等 好入味!▫️手拍青瓜前菜有四款 爽口开胃 份量又多 配埋红油好惹味 套餐会配埋个猪骨汤可以打边炉🍲而且亦都会有蒜蓉、辣椒、芫荽及葱包埋 再加埋三罐汽水 包你食得饱🙌🏻火锅料超丰富:▫️美国肥牛 ▫️招牌肥肠 ▫️杂饺混丸拼盘▫️精选时菜杂锦拼盘 ▫️自选粉面:薯粉 ▫️汽水美国肥牛质素唔错 虽然唔系话好靓 但系都好嫩滑有肉味 多肉少肥膏 猪肠爽口又洗得干净 个人最钟意水鱿鱼、白柏叶 爽口新鲜 分量多到三个人都食唔晒!🧾餐牌: bit.ly/BLZ-TakeAway

🐟烤鱼套餐(江团鱼 2-3人) $558

▫️精选时菜杂锦拼盘 ▫️自选粉面:薯粉 ▫️汽水

🧾餐牌: bit.ly/BLZ-TakeAway
2023-01-21
等候时间
20 分钟 (外卖自取)