招聘中
时薪
$16,000+
月薪
2018-06-25 160 浏览
今日同同事食lunch,同事話不如去試下新開果間台灣野,於是我地就黎到呢間鐵牛。上到去。哇!咁多人嘅!😨目測約有20~30人等位。等位嘅位置有長凳,仲有餐牌,可以揀左野食先,安排都算貼心。💕諗住有排等啦,點知15分鐘已經有位。環境都幾舒適,幾開揚。感覺比前身魚X家嘅時候坐得舒服👍落單要寫落單紙,再拎去收銀度俾錢先。不過落單紙上面無備註,如果飲品要少冰少甜等等就記得落單時候講明啦😉落左單後飲品好快到。叫左就凍珍珠奶茶少甜走冰。奶茶普普通通,甜度ok,珍珠都幾好咬。明明係堂食,見到飲品一係紙杯,一係膠杯,好浪費呀!一開始咁樣諗嘅我真係大錯特錯。當我飲唔晒杯野,要拎走果陣,真係120%慶幸佢係外賣杯。仲要其實隻杯有寫明原料並非石油產品。而最最最重要嘅係佢抵到蔗渣咁嘅價錢。當樓下天X賣緊廿幾蚊,the xxxxx market跟餐都$15,佢珍奶熱飲居然只係+$6,凍飲都只需要+$9!等一等,牛肉麵都到左。叫得做招牌果然名不虛傳。首先麵好彈牙!湯底有我最鍾意嘅酸菜,好惹味!而牛肉一咬即溶嘅同時都好入味。雖然份量頗大,但十分開胃嘅緣故,所以都食晒成碗。珍珠奶茶呢,就真係飲唔晒啦🙈咁滿足嘅一餐,都

環境都幾舒適,幾開揚。感覺比前身魚X家嘅時候坐得舒服👍

珍珠奶茶

牛肉麵

咁滿足嘅一餐,都只係$68!真係好抵,好抵,同好抵。一定會再黎食。

牛肉麵