2018-11-08
話說想食自助餐~但一向我都眼闊肚窄!所以就睇下團購有咩自助餐🙈🤣見到旺角有間抵食嘅buffet就即刻買嚟試😛晚市自助餐先$200幾真係好抵食😛特別要重點推介係生蠔!超大隻~我食咗唔少🙈生嘅又食熟嘅又食!真心好好味👍🏻覺得呢個價錢好抵玩🤤另外,不得不提法式薯茸田螺。呢到都算多海鮮款可試,放題價錢但任食海鮮🙈怪唔之得都幾難book位🙈🙈🙈而忌廉湯仲加入蜆,都幾鮮味!以呢個價錢嚟講,我覺得勝價比好高!不得不提有個朱古力噴泉~旁邊有生果同棉花糖可沾朱古力好好味😛另外,有個甜品🍮櫃~內有多款甜品。我自己好鍾意食甜品,所以好著重自助餐/放題嘅甜品櫃~特別推介右上個牛奶布甸✌🏻好重牛奶味🤤鮮果班戟仲係即製🤤太多好味嘅甜品🤣所以真心覺得呢個價錢又可以食海鮮,又可以有多款甜品的確好抵食👍🏻🍽7/10🔎旺角豉油街118號仕德福酒店閣樓
🍽7/10
🔎旺角豉油街118號仕德福酒店閣樓