2016-07-29 532 浏览
到月尾无钱但有约左班姐妹食饭,我有个好推介,就系green waffle la!!!我地约在铜锣湾行街,随便就系个度食!我地几个姐妹都觉得green waffle真系好抵食,好多款,又好味。 我地四个女仔,睇到个menu,真系拣左好耐!!最后拣左五个dishes。第一个就系必食芝士薯仔牛柳锅,每次来都一定会叫。好味到爆。第二个就系鸡翼,事关有个fd好钟意食鸡,呢个都系饭局必叫既小食,真心内脆外软!第三系温泉蛋沙律,最岩女仔味。 第四就系fish n chip!!!!!!呢个真系无叫错,劲大碟,薯条仲要系厚身个只,好好味!!! 最后,我地仲叫左个carbonara,呢个价钱食到呢个级数既carbonara,我真系除左食,都系食!仲有温泉蛋系内面!!!加分!

2016-06-29
等候时间
5 分钟 (堂食)
  • 牛扒粒薯粒镬仔
  • 美式劲厚车打芝士白汁镬仔通粉