2017-10-15 92 浏览
街坊cafe旺角咩種類餐廳都應有盡有!搵食係冇難度,不過選擇多左,真唔知食咩,行左入女人街兩邊搵下,入左呢間,最吸引就係麥兜塗鴉牆,確係幾靚好有香港主題特色,唔怪得爆場見好多人叫左個招牌翅,街坊素鮑參碗仔翅窩,咁大一煲,估唔到咁足料,雖然係素,口感很爽口彈牙,湯味濃。叫左個鮮茄海鮮意粉,首先份量十足,五顏六色幾吸引目光同食慾,蕃茄味道香濃,甜中帶酸,胃口大增,入口都是蕃茄味和海鮮的鮮甜味,蛽同蝦新鮮,估唔到啲蝦咁新鮮咁彈牙是我的錯⋯⋯蘋果加菠蘿,每次望到個名都忍唔住笑,呢間cafe 嘅飲品名字實在太特別,以為得個名同個樣,但飲落好飲一啲都無錯服務員態度良好,唯一缺點是比較嘈吵,都合乎主題街坊的親切
街坊cafe

服務員態度良好,唯一缺點是比較嘈吵,都合乎主題街坊的親切