2010-02-04
去地鐵站pick up個朋友之前, 前去攞張飛先。接左朋友再番轉頭諗住食到就食, 食唔到就揀第二樣因為星期六1點鬆d始終都係會多人d, 點知好perfect喎, 行到埋去問叫到幾號原來剛剛就係叫到我地個numbe, 超好彩, 不過因為坐得落4個人但放唔落bb車, 所以要等多3分鐘等佢地安頓多d位出黎.坐落之後, 我地叫左1. 茄汁火腿意粉 (2個細路食晒)2. 什菌意粉 (食唔晒, 因為細路掛住玩)3. 豚肉沙律 (第1次食佢地既salad, 見到上面有d紅色既粉, 以為係辣既, 撈埋d算, 食落又唔係喎, 仲幾好味添)4. 什菌pizza (好好味, 都幾多菌, 2個大人食晒, 自己攞芝士粉同tabasco)5. 粟米牛奶湯 (細路湯, 不過飲完呢個湯都有幾分飽)6. 原味烤包 (點湯好好味)再加2個細路任飲汽水, 佢地不知佢happy, 其實添2次都係每次1/3杯, 唔係咁抵, 不過無所謂啦, 佢地都已經好滿足加埋都係14x蚊就食飽2大2細, 好抵食呀.
坐落之後, 我地叫左
1. 茄汁火腿意粉 (2個細路食晒)
2. 什菌意粉 (食唔晒, 因為細路掛住玩)
5. 粟米牛奶湯 (細路湯, 不過飲完呢個湯都有幾分飽)
6. 原味烤包 (點湯好好味)
加埋都係14x蚊就食飽2大2細, 好抵食呀.