2020-05-09 2991 浏览
今次拣选咗Espuma同朋友庆祝生日!可能时间尚早,餐厅唔系咁多人!我哋睇完餐牌后就叫咗以下野食:黑松露芝士薯条 - 薯条炸得好脆,而且够热,配埋个黑松露酱一齐食好好味!马介休球 - 呢个系我觉得成餐饭最好食嘅一样野,完全超出我嘅预期!马介休球热辣辣,好好味!德国猪手 - 啲皮好脆,而且猪手入味,几好!份量都几多,建议多啲人先至叫!巴马风干火腿蘑菇薄饼- 我钟意食薄批,呢个Pizza饼底好薄,好脆!Parma Ham好香!巴马风干火腿配西班牙番茄酱多士 - Parma Ham连埋番茄酱好夹,多士整得好脆,我超级钟意食呢个小食!西班牙海鲜炒饭(2人份)- 虽然话系2人份,但我哋4个人都食唔晒,因为我哋仲叫咗其他野食!不过我觉得啲饭硬咗啲,而且唔系好够味!对呢个饭有啲失望,因为话晒都系西班牙餐厅,我期望会好好食!最后叫咗个窝夫甜品,不过我觉得啲酱同雪糕太甜,啲材料夹埋一齐唔系太好食,我唔太钟意呢个甜品!只系个样好得意,影相一流!总括嚟讲呢间餐厅啲食物都好高质素,我觉得好好味,我一定会再去帮衬!
我哋睇完餐牌后就叫咗以下野食:

2020-01-11