2023-07-14 198 浏览
呢間餐廳雖然係工廈,但係都好大間,坐得好舒服,通風都好好,無限時咁任食,主打串燒,爽呀!佢地既串燒好多款,魚腐燒賣呢啲丸類都有,魚腐好軟綿綿,燒賣都幾有咬口,其他既魚蛋,墨魚丸,豬肉丸呢啲都係好爽彈,燒得又方便又快趣,最中意就係燒丸仔架啦😝肉類方面都有唔同既選擇,一般既牛豬雞都有,雞翼都有幾隻味,我最中意燒雞翼,呢度既雞翼肥嘟嘟夠晒大隻,燒到皮脆肉嫩岩岩熟咁食就最正,全部既肉都好新鮮😌海鮮呢度都有得燒,有我最愛既多春魚,條條都大大條,好多春,用枝簽串住放落果爐就會自轉,唔駛驚會好易燒燶,鮮味香口😙呢度仲有粟米春卷呢啲小食可以燒黎食,夠晒豐富,亦有其他食物飲品自取,一定夠飽呀😛