2021-01-14 66 浏览
朋友今个月生日,寿星话想打边炉,仲话想拣间可以任食时间长少少边炉放题,于是就拣咗八幡屋(放题时间长达3小时😆😆)。一入到餐厅比人感觉好宽敞,枱同枱之间唔会太过密集,可以舒舒服服咁慢慢食野😋坐低之后,侍应话比我地听用手机scan QR code就可以直接落单,十分方便。我地先叫咗几款刺身,当中我最中意就系三文鱼😋😋 三文鱼肉身厚度适中,唔会太厚或者过薄,色泽均匀。寿星就最中意M5和牛,肉质新鲜,一碟既份量都几多下,好味到寿星一个人都已经食咗差唔多大半碟🤣🤣除咗有唔同既肉类选择外,仲有好多海鲜种类,例如:虾呀、鲍鱼等等,虾都几鲜甜,个人认为值得一试👍🏻👍🏻如果想食肉丸同蔬菜既话就可以到自助吧自己拣,肉丸种类有成十几款咁多🥳🥳野饮方面既选择都唔少,成两个大雪柜咁多款比你慢慢拣,加加埋埋最少有成20款可以拣。整体来讲,食物种类同环境都好值得推荐,下次会带其他朋友再黎食😛😛