2019-01-06 4582 浏览
铜锣湾有好多好食嘅cafe,朋友就话有间餐厅嘅韩国野几正食同抵食,就一齐上去试下同倾下计。上到去觉得环境几靓,地方都几大,食物仲有好多种类而价钱同卖相仲几好添~见到炸鸡都几吸引,所以就叫咗一份,炸鸡系岩岩炸起,配埋个酱味道唔错,甜甜酸酸嘅味道加埋新鲜炸起嘅鸡好脆好好食,呢个质素分分钟好食过出面嘅炸鸡店添跟住仲有个炸鱼薯条,份量又系好多平时食炸鱼薯条都系得两至三块左右,呢到竟然有四块咁多薯条嘅份量亦都好多,而且系蕃薯条黎,比较健康,食起黎都冇咁有罪恶感食到我哋两个都好满足。虽然已经好饱,但都仲叫左个甜品食下,拣左个米酒tiramisu,虽然唔系好食到米酒味,感觉上同普通嘅tiramisu差唔多,但都系一个好食嘅tiramisu黎所以冇所谓野饮方面叫咗一杯柚子绿茶沙冰,估唔到我地平时饮嘅柚子茶加埋绿茶都咁夹第一次饮到呢个combination已经爱上左佢了    呢间餐厅个feel好好,而且食物同饮品嘅cp值都几高,仲要系cwb添,值得推介

跟住仲有个炸鱼薯条,份量又系好多
平时食炸鱼薯条都系得两至三块左右,呢到竟然有四块咁多
食到我哋两个都好满足。

第一次饮到呢个combination已经爱上左佢了