2021-08-30 116 浏览
Blue House焗芝士日式肉酱炸鸡意粉日式咖哩吉列鸡排滑蛋饭价钱💲: $62/ $78好味程度😋: 3.8/5服务🍴: 3.5/5环境🗾: 3.5/5性价比🥢: 4.4/5回头率😚: 3.8/5-大埔呢间黄店几出名,出名抵食又大份。去开个边就去试左,系小店一间,入到去好家庭感觉。冇乜华丽装修,不过价钱对得住个份量质素,所以可以一试。住呢边的更加要多多支持💛-✅焗芝士日式肉酱炸鸡意粉。肉酱份量好多,好多肉碎,味道带甜唔太酸,足够捞晒成个意粉😝 意粉焗过的关系唔会好软。面头的炸鸡应该系急冻货再炸,有d似香辣鸡块咁,入面唔干,几正常😬 成碟个面铺满芝士去焗,焗到啱啱好金黄,绝对唔系快餐店质素😚-✅日式咖哩吉列鸡排滑蛋饭。又系好大的一碟😳 滑蛋好滑,系旋风蛋🥰落左牛奶去炒,火喉控制得好好。望落黄得来带橙色,颜色好吸引。吉列鸡排都好脆,有5大件,件件都好厚肉,啖啖肉😌 唯一挑剔的系佢咖哩汁唔够多,唔够我捞饭🥺 味道就好食既。-系性价比高的一间小店。见人地叫有个明太子牛乳意粉都唔错咁,去开可以一试😎
Blue House
焗芝士日式肉酱炸鸡意粉