2021-07-27 66 浏览
腦細請食下午茶餐,前幾天walk in 往下單買左9份tea set😂。送上公司大樓,先講服務準時3點半到達。用兩個大紙袋重疊放入,每份餐都有獨立盒,食物我地9人叫左生炸雞肶,超大隻,同事講又好食又大隻又飽肚。厚切蛋治,西多士,熱狗,炸雞翼,雞翼內外入味送到來微熱但keep到脆,西多士真係特別好味,好厚身,包咬落去有彈性及鬆軟。中間有花生醬薄薄的不會過多。餐到後,我地派餐時發現少左杯涷奶茶,打電話到餐廳,本來打算知會便算,老闆都預左冇得補要去退錢煩,估吾到服務勁好,職員叫同事送返杯上公司,快到呢同一個職員,6分鐘就到,公司距離只少要行10至15分鐘。呢個真係要讚。日後都會再叫
2021-07-23