2023-04-15
要數到高質又抵食CP值高既燒肉店 安平燒肉一定榜上有名🤤 我偏好日式&台式燒肉🍖🐮日式代表係牛角 台式一定係安平燒肉💞最中意就係去荃灣呢間分店 地方闊落景色開揚 又坐得舒服😆😆今次揀咗最貴個個set 正價$418小童/長者$ 348我哋19:30前離座$358 呢個time slot 17:30入場食足120分鐘 好抵食 又唔洗同人迫等位😆一入坐每台每位仲送牛舌心 呢款係收費食物 如果要叫$68/3條不過呢個真心好味🤤 厚切牛舌 一咬落去牛既油脂爆開💕好香牛味 一定要試!套餐任叫🐮🐮有澳洲M5和牛、安格斯牛小排、美國SFR極黑牛 私心推介牛舌脂肪分布平均,肉汁豐富仲有澳洲和牛板腱 油花分布均勻,肉質嫩滑除咗唔同部位嘅牛,仲有海鮮:烤帆立貝、虎蝦、蒜燒生蠔🦪&烤魚乾揀💞台式小食:梅山酥炸薯、炸蚵卷、涼拌小黃瓜、起司鵪鶉蛋等等飲品方面喺出面嘅自助bar 有海量選擇推介佢哋嘅冷泡茶:桂花烏龍 藍莓果茶 解膩健康唔怕肥🤤仲有手搖飲品 百香果綠茶、冬瓜茶、冰茶揀仲有得選擇唔同嘅甜度💖自助蔬菜區有菠蘿、翠玉瓜、香菇、蕃茄仔、等可以選擇!仲可以自制櫻花🌸蝦 紫菜拌飯,炸櫻花蝦好香口 😆埋尾仲有芋圓/
要數到高質又抵食CP值高既燒肉店
好抵食 又唔洗同人迫等位😆
一入坐每台每位仲送牛舌心
呢款係收費食物 如果要叫$68/3條
套餐任叫🐮🐮有澳洲M5和牛、安格斯牛小排、美國SFR極黑牛
私心推介牛舌脂肪分布平均,肉汁豐富
仲有澳洲和牛板腱 油花分布均勻,肉質嫩滑
台式小食:梅山酥炸薯、炸蚵卷、涼拌小黃瓜、起司鵪鶉蛋等等
飲品方面喺出面嘅自助bar 有海量選擇
推介佢哋嘅冷泡茶:桂花烏龍 藍莓果茶 解膩健康唔怕肥🤤
仲有手搖飲品 百香果綠茶、冬瓜茶、冰茶揀
仲有得選擇唔同嘅甜度💖
自助蔬菜區
埋尾仲有芋圓/雪糕甜品送😍
最貼心係佢地有即棄圍群提供 咁就唔驚d油膩飛彈😋
每次食完都好滿足 感覺係飛jor 轉台灣夜市🤤🤰🏻🤰🏻已經去過食幾次 每次都唔會失望😆
食物高質高種類選擇多 重點係店員服務好殷勤,收碟速度快又會主動幫我們換網
小tips💡想快啲入場唔使等咁耐 我就建議晏晝時間去食 放題食到飽之後仲可以行吓消化🐮
19:30前離座仲要平啲 Tim🤤