逸壽司10件自選壽司價錢💲: $178好味程度😋: 4.3/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 5/5!回頭率😚: 4.3/5-係尖沙咀想搵性價比高的壽司,大力推介呢間!佢地有做3個價位的omakase,亦有唔同壽司餐/丼飯餐,價錢好合理!當日揀的自選壽司餐真係有驚喜,望住師傅的bar枱就算一個人食都唔會尷尬🥳-✅✅10件自自選壽司。舊舊都算大件,飯的醋味適中,溫度室溫,如果凍小小的飯就更好😝 呢個餐仲包麻醬沙律同麵豉湯,十舊啱啱夠飽!吞拿魚腩: 唔洗多講🤪粉嫩的顏色,冇筋,入口融化,肥美!油甘魚: 肉質細嫩,帶小小魚油香+柑香。帶子: 大舊厚肉,有質感,可以食多幾件😂火炙帶子: 多左陣炙燒味的帶子都一樣鮮甜,好厚肉。火炙左口魚邊: 軟腍的魚肉,油脂充滿住口腔到,好幸福!火炙金線錭: 第一次食呢隻魚,白身魚來講+火炙完,冇我想像咁多油脂,肉感重D,都唔差😋赤蝦: 大隻,色澤亮麗!咬落鮮甜,肉質彈牙帶小小腍,好新鮮🤓火炙三文魚腩: 繼左口魚之後多油的😋 同埋有條魚瘦肉邊,正!葱吞拿魚腩軍艦: 一堆入口軟綿的吞拿魚蓉🤩加小小辛口的葱同芝麻,不嬲係我的必叫!辣味帶子軍艦:
壽司
10件自選壽司
價錢💲: $178
好味程度😋: 4.3/5
服務🍴: 3.7/5
環境🗾: 3.7/5
性價比🥢: 5/5!
回頭率😚: 4.3/5

吞拿魚腩: 唔洗多講🤪粉嫩的顏色,冇筋,入口融化,肥美!
油甘魚: 肉質細嫩,帶小小魚油香+柑香。
帶子: 大舊厚肉,有質感,可以食多幾件😂
火炙帶子: 多左陣炙燒味的帶子都一樣鮮甜,好厚肉。
火炙左口魚邊: 軟腍的魚肉,油脂充滿住口腔到,好幸福!
辣味帶子軍艦: 幾得意的口味,軟腍的帶子撈左啲辣油,難免會蓋過左佢的鮮味,不過可以一試。

呢個餐真係性價比超超超高🤯 去第二度食一定唔係呢個價錢。同埋可以揀的款式都幾多,輕鬆選擇10件😌 推介推介!
同區美食🍧: #piggyfoodiein尖沙咀