2020-07-07 217 浏览
约朋友食饭最怕餐厅限时要交枱 倾一阵计就要走人🙊 呢个时候 楼上cafe都系一个唔错既选择😉 呢间楼上cafe每枱座位都几大几舒服 而且board game好齐全 连大富翁都有3盒😆仲有呢到系有2款party set既 我地今次4个人就拣左$159一个人既party set😌 已经包括左沙律 8款小食 2个主菜甜品同饮品🤩沙律我地拣左田园沙律配日式芝麻酱 菜都几新鲜👍🏻 小食好震撼 有好多款式 无得输芝士薯条店员千叮万嘱我哋要尽快食 因为香脆嘅薯条配上热熔芝士真系好正👅 另外芝士汁焗蔬菜我都好钟意 西兰花粟米等等沾满左芝士汁 好好味😋主菜我哋拣咗卡邦尼烟肉扭扭粉同埋黑松露海鲜意大利饭🥳 2碟都超大碟 卡邦尼烟肉扭扭粉除咗有烟肉片 仲有脆烟肉粒 口感丰富又够味👍🏻 不过我哋更加钟意黑松露海鲜意大利饭 黑松露味道好浓好creamy 配上海虾 青口 鱿鱼同埋蚬肉 好惹味🤩饮品系拣两款 不过系任饮嘅 我哋就拣咗荔枝红茶同巨峰提子乳酸😍 两款都唔系好甜 个人就比较喜欢荔枝红茶 好清新👍🏻 甜品仲有每人一粒雪米糍 食到好饱好满足🌟

已经包括左沙律 8款小食 2个主菜甜品同饮品🤩
沙律我地拣左田园沙律配日式芝麻酱 菜都几新鲜👍🏻