受到抗疫限聚令关系,虽然我地少左出街食饭,也造就多左食店会做外卖生意星期天妈妈&侄仔来屋企食饭,平日已经不停煮饭,星期天唔想再咁辛苦勒,所以上开饭睇下边间食店有外卖自取,见呢间麻辣派对外卖自取做紧7折,超抵呀🤗去到食店好梦幻,因为真系好似食店名一样,去左party一样,好想跳番part舞💃💃🤣食店做足防疫措施,就算只系买外卖都要量度体温,要用搓手液消毒先👍🏻餐单好多选择,而且分晒类好易睇👍🏻点完外卖,大约等15分钟就可以拎得,每款菜都独立包装得好妥当,不会倒泻箩蟹,呢点要赞呀👍🏻返到屋企都仲暖暖地,先睇下点左边几款外卖先🧐黄焖鸡锅(半只),虽然半只,但都好足料,鸡件几滑,而且可以拣不同程度的辣度,但因为唔食得辣,所以点左走辣,但系味道都好入味好惹味👍🏻古法咕噜肉:怪不得咁多人都点呢个餸,因为煮得外脆内软,而且酸酸甜甜好开胃,大人细路都爱食😋麻辣牛展肉:因为妈妈锺意食牛展,所以呢个特别点比妈妈食,牛展都几爽唔鞋口,呢个我就特别要BB辣,好少辣就吊起味道,好食呀黑醋伴秋葵:食左咁多肉要食啲菜,呢个秋葵系几好选择,首先好爽脆,而且有黑醋,可以中和下肥腻感👍🏻清炒莴笋:呢个系我至爱,虽然只系清

餐单好多选择,而且分晒类好易睇👍🏻

返到屋企都仲暖暖地,先睇下点左边几款外卖先🧐

清炒莴笋:呢个系我至爱,虽然只系清炒都好爽甜,正👍🏻
2020-04-19
外卖自取