2018-12-10
整體嚟講環境都算唔錯🙈成個場暗暗地咁好有feel同埋都幾relaxing👍🏻我地嗰次張枱仲要係一個轉入去嘅area到,有d自成一角嘅感覺,唔錯唔錯😋如果同一班朋友嚟聚會都係一個唔錯嘅選擇,大家一齊輕鬆傾吓計都唔會話好嘈到人😁幾闊落,坐得幾舒服 😁仲可以like Facebook同打卡就有得揀一杯無酒精飲品👍🏻好多湯底選擇,選擇困難症🙈而豉油配料方面都算有得揀🤔基本蔥,辣椒,蒜蓉汁,芫荽都有😋 用完就再出嚟,無限添加❤不過頭先都話個湯底已經好濃,所以啲食物煮完之後已經好入味所以我多數都唔會再點豉油🤣無謂嘥咗個湯底啲精華唔洗講睇個樣都知個湯底好正啊😍😍超級濃同埋都好足料❤我地本來淨係諗住叫養生鍋但係又見到寧神養心鍋都好似好正咁🤤所以最後就叫左個鴛鴦鍋♨如果有朋友又鐘意食打邊爐又要養生嘅,嚟呢到就啱哂👍🏻一次過滿足你兩個願望🙈食物方面無論熟食定打邊爐材料都好新鮮!
幾闊落,坐得幾舒服 😁
好多湯底選擇,選擇困難症🙈
食物方面無論熟食定打邊爐材料都好新鮮!