2020-11-21 380 浏览
依家好兴打边炉同埋养生汤底一齐叹!的确饮完养颜滋补靓汤之后再用个汤底嚟打边炉,将啲食物吸收精华再将啲食物精华融入汤底,听到都补啊😻#浓厚原只鸡煲花胶汤 👉🏻黄澄澄嘅汤底,好似将鸡嘅精华完全迫左出嚟饮,饮落真系好鲜味!而且汤底几清,虽然系鸡汤但系唔会油淋淋,鸡肉亦都非常嫩滑可口。而主角花胶亦都非常吸引,虽然汤底只系价钱二百几蚊,但系啲花胶都非常之厚实,食得出系真花胶而且仲系贵贵地𠮶只😍真心正!#西班牙猪腩片 👉🏻一片猪腩四种粉红色😍肉质爽实中夹杂了少少油花香和猪皮嘅弹性,食落完全唔觉得油腻,而且好好味,系高品质嘅猪肉👍#鱼籽包心丸 好钟意一咬落去𠮶一阵会爆汁,而且包心丸多弹牙好味😋#猪骨汤贡丸 呢个贡丸坚好食,肉质爽实紧紧纠缠埋一齐,食得出系手打佳作,而且味道层次丰富,除咗有好香猪肉味仲有冬菇味等等,价钱仲好抵, $32已经有半打,推介必食之选!