2022-06-12 305 浏览
📍 东涌/尖沙咀 i CREMERiA [东涌达东路20号东荟城名店仓2楼263号舖]记得系profile㩒入条link睇下附近有咩好西啊😉因为一啲事而入东涌,发现可能因为地大而啲餐厅分布得好广,东荟城附近就冇咩真系好吸引到我嘅餐厅🥲所以就想试吓呢间,然后发现原来尖沙咀都有分店😆😆叫咗lunch set 蕃茄鲜虾意大利面($~88)+叫埋卡邦尼意粉($~68),因为系lunch set所以有雪糕送😆😆😆👍🏻:卡邦尼意粉非常浓郁,绝对唔输俾街外其他Cafe🤤🤤而且因为呢间餐厅专卖雪糕,无论系云呢拿雪糕定系抹茶雪糕,都非常creamy 而且抹茶味好浓🥰🥰🥰👎🏻:相对之下个蕃茄虾意粉就略为失色,系急冻虾,而且蕃茄味唔算好浓就有啲失望🥲如果大家想食一个有高质甜品嘅lunch,呢个会系一个唔错嘅选择👌🏻👌🏻