2023-06-07 57 浏览
上網搵Pet friendly的餐廳,就搵到依間6000呎,都唔少人推介,新開而裝修唔錯,入面有不少打卡位。在咁炎熱天氣,依間餐廳最值得加分的係佢室外的位置係有冷氣供應,非常貼心。環境舒適和闊落。我們4人連2狗一同進去,安排左在靠左的枱,可以放置狗狗車位置好寛闊。亦order不少菜式嘗嘗。奶油煎美國封門柳扒配薯及香烤雜菜封門柳扒的肉質鬆嫩,不韌,而且牛肉味極為濃郁,配以薯蓉、醬汁非常唔錯。紐奧良炸雞翅明太子蛋黃醬雞翼上枱熱辣辣出晒煙,外皮香脆入面好多汁,搭配明太子蛋黃醬辣辣地。吞拿魚和風沙律和巴拿馬火腿蕃茄醬pizza正常發揮香煎刺身帶子明太子忌廉汁意粉帶子煎到金黃色,帶子大粒而且咬落彈牙鮮甜,意粉軟硬度ok,汁都幾多下,一大啖大啖咁食好creamy。避風塘香辣軟殼蟹意粉意粉炒到乾身唔錯,食落好多炸蒜和辣辣地。黑松露薯條係幼身薯條,炸到好脆,新鮮熱辣。松露醬好香。我唔食青口,所以影相留念罷了。寵物餐慢煮雞肉以及配搭白烚西蘭花和紅蘿白,非常健康。薑汁青檸梳打真是會飲到薑,而不是薑汁,飲落同青檸都幾夾,好清新白桃梳打個fd 飲

奶油煎美國封門柳扒配薯及香烤雜菜

紐奧良炸雞翅明太子蛋黃醬

吞拿魚和風沙律和巴拿馬火腿蕃茄醬pizza
正常發揮

香煎刺身帶子明太子忌廉汁意粉

避風塘香辣軟殼蟹意粉
意粉炒到乾身唔錯,食落好多炸蒜和辣辣地。

黑松露薯條
係幼身薯條,炸到好脆,新鮮熱辣。松露醬好香。

我唔食青口,所以影相留念罷了。

寵物餐
慢煮雞肉以及配搭白烚西蘭花和紅蘿白,非常健康。

薑汁青檸梳打
真是會飲到薑,而不是薑汁,飲落同青檸都幾夾,好清新

白桃梳打
個fd 飲