招聘中
薪金面议
1天前
$70-$85
时薪
更多好工 (8)
2021-04-07 635 浏览
其实之前好少会去将军澳行街,因为真系几时都咁多人,但带住小朋友去行商场其实最方便,我嘅朋友就介绍咗依一间人气店~荳子beans,其实都估到将军澳会好多人食午饭,我已经12点到餐厅,但都仍然要等位,大约都等了20分钟,所以要食又唔想等就早啲去喇。-手切牛柳什菌甜椒意大利饭牛柳好淋身而且够味,意大利饭好creamy ,酱汁好浓,加埋蘑菇嘅香,整体来讲都咁错。-羽衣甘蓝藜麦沙律依一个沙律系跟餐加钱就有喇,沙律份量都唔算少,而且都好新鲜好fresh ,配埋个沙律汁好夹。-烟鸭胸百吉包配黑松露酱薯条烟鸭胸好够味道,而且都好大块好厚肉,三文治系意大利百吉包,中间有啲沙律菜,再配上蜜糖芥末酱混合一齐,个配搭既新鲜又配合得好好,另外个黑松露酱好好味,配上薯条,真系会食唔停口。-Americano依一杯Americano好顺滑,唔会有苦涩味 ,都唔会太浓,如果平时唔饮开Americano嘅人都会接受到,当然我咁钟意饮Americano嘅人都觉得ok就真系唔错 。 #我想和你无所事事#不分青红皂白桃火龙果乌龙茶一上枱整杯饮品嘅颜色都系红肉火龙果嘅色,未饮前闻到好香嘅白桃味,饮落有乌龙茶嘅香,再带点好香嘅白
手切牛柳什菌甜椒意大利饭

羽衣甘蓝藜麦沙律

烟鸭胸百吉包配黑松露酱薯条

Americano

#我想和你无所事事#
不分青红皂白桃火龙果乌龙茶

一上枱整杯饮品嘅颜色都系红肉火龙果嘅色,未饮前闻到好香嘅白桃味,饮落有乌龙茶嘅香,再带点好香嘅白桃味,因为叫左少甜,所以唔会好甜,我自己仲觉得少甜嘅味道刚刚好。
总括一下,依一个价钱食到咁高质嘅食物,系值得再黎支持下,所以要排队都好正常。
等候时间
20 分钟 (堂食)
用餐时段