荔枝角呢区真系多左好多好野食今次同朋友去左呢间餐厅食fine dining 呢间餐厅系工厦入面, 但系一入到餐厅好似进入左另一个世界有个好大既open kitchen, 环境几舒服, 气氛几好, 岩晒情侣食饭Dinner Menu 可以拣3 至5 个course 我拣左西班牙冻汤, 牛肉薄片配热情果, 烧法国鸭胸配蓝莓黑醋汁西班牙冻汤: 蕃茄味浓, 冻汤既做法令个汤有种好细滑既口感!牛肉薄片配热情果: 牛肉薄片煮到刚熟, 配埋佢既特制酱汁, 好开胃烧法国鸭胸配蓝莓黑醋汁: 呢个系必食推介, 鸭胸用慢煮既方法, 外皮脆, 鸭胸肉厚得黎又好鲜嫩, 油脂感好丰富, 超好味!朋友拣左蘑菇汤, 烟熏挪威三文鱼配龙眼肉三文鱼籽, 香草酱意大利藜麦饭蘑菇汤: 好浓郁既蘑菇, 入面仲有蘑菇蓉, 有口感烟熏挪威三文鱼配龙眼肉三文鱼籽: 外型好精致! 龙眼肉既甜味同三文鱼籽既咸味好夹, 烟熏三文鱼都唔错香草酱意大利藜麦饭: 呢个藜麦饭一啖食落去有好多层次既口感, 好清新既感觉大家仲share 左个Cream Brulee, 上面一层焦糖, 蛋够滑见朋友杯热朱古力咁靓, 搞到我都忍唔住叫左杯呢间餐厅既食物味
荔枝角呢区真系多左好多好野食
今次同朋友去左呢间餐厅食fine dining

呢间餐厅系工厦入面, 但系一入到餐厅好似进入左另一个世界

Dinner Menu 可以拣3 至5 个course

蘑菇汤: 好浓郁既蘑菇, 入面仲有蘑菇蓉, 有口感

见朋友杯热朱古力咁靓, 搞到我都忍唔住叫左杯
呢间餐厅既食物味道好出色而且卖相好精致, 打卡一流!
2020-07-09
  • 牛肉薄片配热情果